Massiv rabatt på CDON

CDON.se har en serie olika rabatter på sina produkter. Man fullkomligt pumpar ut prylar med reducerat pris och det är bara att hålla sig framme. Ett exempel är den här datorn från ASUS som man har kapat priset på med hela 1000 kronor. Rabattkoden som du ska använda för att få 1000 kronor avdraget är: xY4eXLWz.

Den här datorn är bara ett exempel på grejer som CDON har satt ned priset på. Vi tar några flera saker som man satt ned pris på.

1. Kläder outlet
CDON är mycket mer än vad det var när det var nytt. Först var det bara CD-skivor. Men vem köper CD-skivor idag? Sedan kom DVD och böcker. Sedan kom annat. CDON är faktiskt i dagsläget mer likt amazon än en skivbutik på internet. De har för närvarande en outlet-avdelning där det finns massor med schyssta kläder med nedsatt pris. Du finner deras outlet för kläder längst upp till höger i deras huvudmeny. Det finns en hel massa kläder med 50 % avdraget. Bara på startsidan ser du kanske hälften av alla kläder med omkring 50 % rabatt. Sedan finns det också en del med mindre, men ändå bra rabatter. Du finner en del på 25-30 %. Sedan har du maxrabatten på 70 % på ett par utvalda artiklar. 70 % är en riktigt kraftig rabatt.

2. Sällskapsspel
Det är inte många som jag känner som spelar sällskapsspel idag. Kanske är det därför som CDON har ett stort lager av dessa spel. Men det är ingen fel på gamla klassiska sällskapsspel. Just nu har de 30 % på sällskapsspel. Det är bara att gå lös.

3. Parfym & Doft
Slutligen vill jag tipsa lite om parfym. Det är mest för tjejer detta, men det finns också för killar. 65 % rabatt på populära dofter är inte att skratta åt. Eftersom det finns många parfymer som kostar skjortan så är 65 % väldigt mycket. Det finns parfymer som lätt kostar 1000 kronor. 650 kronor avdraget på det är bara att tacka för.